Aseman Lukko Oy
lukkoliike ammattitaidolla

Palvelut

ASENNUKSET JA KORJAUKSET

Lukkojen ja lukostojen asentaminen on vahvinta osaamistamme. Asennus- ja huoltopalvelumme kattaa mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät luotettavilla Abloy Oy:n sekä ILOQ Oy:n tuotteilla. Suunnittelemme ja toteutamme luotettavat kulunvalvontaratkaisut ja ovipuhelinjärjestelmät asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

SARJAMUUTOKSET

Kadonneiden avainten poistaminen niin mekaanisista kuin elektronisista lukoista on tärkeä osa yritysten ja asuintalojen turvallisuutta. Meidän kauttamme saat mekaanisten lukkojen sarjoitukset sekä elektronisten lukkojen uudelleen ohjelmoinnit nopeasti ja vaivattomasti.

AVAINPALVELUT

Valmistamme niin autojen, moottoripyörien kuin muidenkin laitteiden avaimet vahvalla ammattitaidollamme odottaessanne. Sarjalukostojen avaintilaukset onnistuvat kauttamme tarvittaessa jopa seuraavaksi arkipäiväksi.

AVAINHALLINTA

Lukkojen turvallisuus on niin hyvä kuin avainturvallisuus on. Jätä avainhallinta meidän osaaviin käsiin ja helpota omaa työtäsi. Hoidamme tarvittaessa avainten koko elinkaaren niin jaosta palautukseen kuin myös uusien lisäavainten tilaukset ja kirjaamiset järjestelmään.

KULUNVALVONTAJÄRJESTELMÄT

Kulunvalvonta on tärkeä osa yritysturvallisuutta. Kulunvalvonta ja asianmukainen lukitusjärjestelmä mahdollistaa ihmisten vaivattoman kulkemisen yrityksen tiloissa sekä pitää asiattomat poissa sieltä, missä heillä ei ole aiheellista kulkea.

KAMERAVALVONTA

Kameravalvonta toimii ennaltaehkäisevänä ratkaisuna sekä auttaa tapahtuneiden vahingontekojen selvittämisessä. Meidän kauttamme saat luotettavat ratkaisut niin yrityksiin kuin yksityiskoteihin.

LUKOSTOJEN SUUNNITTELU

Suunnittelemme ja toteutamme lukostot yli 30 vuoden kokemuksella. Lukitusten suunnittelu on tärkeä osa kiinteistöjen turvallisuutta. Suunnittelussa käydään läpi kiinteistön tarpeet ja erilaiset vaihtoehdot. Näin saadaan aikaiseksi hyvä lukitusjärjestelmä, mikä palvelee käyttäjiä pitkään.

OVIPUHELIMET

Ovipuhelinjärjestelmällä pystytään varmistamaan vierailijan henkilöllisyys ja avaamaan ovi tarvittaessa kauempaakin. Ovipuhelinjärjestelmiin saadaan tarvittaessa myös kuva äänen lisäksi.

Toteutamme ovipuhelinjärjestelmät yhden työntekijän toimistosta asuinkerrostaloihin luotettavasti maan johtavilla tuotteilla.

OVI- JA PORTTIAUTOMATIIKKA

Ovi- ja porttiautomatiikka helpottaa kulkua kiinteistössä ja tuo omalta osaltaan turvallisuutta kiinteistössä oleville ihmisille. Toteutamme ratkaisut käyttäjien toiveidenmukaisesti vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

HÄLYTINJÄRJESTELMÄT

Hälytysjärjestelmät toteutamme yksityisasunnoista yrityksiin. Hälytinjärjestelmät toimivat ennaltaehkäisevinä laitteistoina sekä antavat hälytyksen tarvittaessa matkapuhelimeen tai vartiointiliikkeeseen. Hälytysjärjestelmän tarkoituksena on ilmoittaa tapahtunut ilkivalta tai murto ennen kuin se pääsee jatkumaan pidemmälle.

YHTEYSTIEDOT 

PUH 03 2126662
FAX 03 2133302

info(a)asemanlukko.fi

Sorinkatu 3
33100 Tampere

Avoinna: Ma – Pe 8.00 – 17.00

Sijainti kartalla »
Googlen katunäkymä »

Sertifikaatit

Aseman Lukko Oy on ISO 9001 -sertifioitu vuodesta 1997 lukien.

Toimintamme on ISO 14001 sekä OHSAS 18001 järjestelmien mukaista.

Kuulumme myös tilaajavastuu.fi palveluun.

ASEMAN LUKKO OY

Aseman Lukko Oy on vuonna 1977 perustettu Abloy-valtuutettu lukkoliike, josta löytyy osaamista kaikkiin lukitusalaan kuuluviin mekaanisiin ja sähköisiin lukitustöihin mukaan lukien oviautomatiikka ja kulunvalvonta. Toimenkuvamme kuuluu myös näiden järjestelmien suunnittelu, asennus, huolto ja ylläpito. 

AVAIN- JA HUOLTOTILAUS

avaintilaus2 valkoinen
Avaintilaukset isännöitsijöille.

huoltotilaus2 valkoinenEi vaadi rekisteröitymistä.