Siirry sisältöön

Laadukkaat lukkosepän palvelut Tampereella

Asennamme, huollamme ja korjaamme erilaiset lukkojärjestelmät, teemme uudelleensarjoitusta sekä tarjoamme suunnitteluapua lukitus- ja turvajärjestelmien toteuttamiseen. Meillä onnistuu myös avainten teettäminen sekä muut perinteiset lukkosepän työt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! 

Lukon asennus, korjaus ja huolto

Lukkojen ja lukostojen asentaminen on vahvinta osaamistamme. Asennus-, korjaus- ja huoltopalvelumme kattavat mekaanisten ja sähköisten lukitusjärjestelmien asennukset ja huollot luotettavilla ABLOY- ja iLOQtuotteilla. 

Lukon sarjoitus

Kadonneiden avainten poistaminen niin mekaanisista kuin elektronisista lukoista on tärkeä osa yritysten ja asuintalojen turvallisuutta. Meidän kauttamme saat mekaanisten lukkojen sarjoitukset sekä elektronisten lukkojen uudelleenohjelmoinnit nopeasti ja vaivattomasti. 

Avaimen teettäminen

Valmistamme niin autojen, moottoripyörien kuin muidenkin laitteiden avaimet vahvalla ammattitaidollamme myymälässämme. Sarjalukostojen avaintilaukset onnistuvat myös kauttamme. 

Avain­hallinta

Lukkojen turvallisuus on aina yhtä hyvä kuin avainturvallisuuskin on. Jätä avainhallinta meidän osaaviin käsiimme ja helpota omaa työtäsi. Hoidamme tarvittaessa avainten koko elinkaaren niin jaosta palautukseen kuin myös uusien lisäavainten tilaukset ja kirjaamiset järjestelmään. 

Toteutamme kiinteistöjen avainhallinnat LokiTime-järjestelmällä. 

Kulunhallinta­järjestelmät

Kulunhallinta on tärkeä osa kiinteistöjen turvallisuutta. Kulunhallinta ja asianmukainen lukitusjärjestelmä mahdollistaa ihmisten vaivattoman kulkemisen kiinteistöjen tiloissa sekä pitää asiattomat poissa sieltä, missä heillä ei ole aiheellista kulkea. Me suunnittelemme ja toteutamme luotettavat kulunhallintaratkaisut. 

Kamera­valvonta

Kameravalvonta taloyhtiöissä, työpaikalla tai vaikka kotipihassa toimii ennaltaehkäisevänä ratkaisuna sekä auttaa tapahtuneiden vahingontekojen selvittämisessä. Meidän kauttamme saat luotettavat ratkaisut niin yrityksiin kuin yksityiskoteihin. 

Lukostojen suunnittelu

Lukitusten suunnittelu on tärkeä osa kiinteistöjen turvallisuutta. Suunnittelussa käydään läpi kiinteistön tarpeet ja erilaiset vaihtoehdot. Näin saadaan aikaiseksi hyvä lukitusjärjestelmä, joka palvelee käyttäjiä pitkään. Suunnittelemme ja toteutamme lukostot yli 45 vuoden kokemuksella. 

Ovi­puhelimet

Ovipuhelinjärjestelmällä pystytään varmistamaan vierailijan henkilöllisyys ja avaamaan ovi tarvittaessa kauempaakin. Ovipuhelinjärjestelmiin saadaan tarvittaessa myös kuva äänen lisäksi. 

Toteutamme kiinteistöjen uudet ovipuhelinjärjestelmät Comelit-tuotteilla. Huollamme ja korjaamme muutkin yleisimmät merkit. 

Ovi- ja portti­automatiikka

Ovi- ja porttiautomatiikka helpottaa kulkua kiinteistössä ja tuo omalta osaltaan turvallisuutta kiinteistössä oleville ihmisille. Toteutamme ratkaisut käyttäjien toiveiden mukaisesti vahvalla ammattitaidolla. 

Myymälämme sijaitsee Sorinkadulla, aivan Tampereen keskustassa.

Tervetuloa tutustumaan!