Siirry sisältöön

ABLOY® ja iLOQ – alan parhaat lukkotuotteet

Aseman Lukosta saat alan parhaat tuotteet! ABLOY ja iLOQ ovat molemmat luotettuja suomalaisia merkkejä, joiden tuotteiden laatu ja pitkäkestoisuus ovat ensiluokkaisia. Valikoimaamme kuuluu myös muut turvalaitteet, kuten ovipuhelimet ja kameravalvontajärjestelmät.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme!

Avain­hallinta

Avainhallinta onnistuu näppärästi LokiTime-sovelluksen avulla. Helppokäyttöiseen sovellukseen voi kirjata kaikki avaimet ja muut lainattavat esineet, minkä lisäksi avainten luovutuksen voi allekirjoittaa suoraan sovellukseen esimerkiksi tabletilla. Näin tiedot siitä, kenen hallussa avaimet ovat ja tarvittavat asiakirjat löytyvät helposti yhdestä tietokannasta.

LokiTime 

Mekaaniset lukot

Perinteiset mekaaniset ABLOY-lukot ovat hyvin tunnettuja kestävyydestään ja laadustaan. Mekaaninen lukko on luotettava valinta ja monta lukkoa voidaan sarjoittaa toimimaan samalla avaimella, mikä parantaa niiden helppokäyttöisyyttä.

Toimintavarmat ABLOY-avainpesät erilaisiin oviin saat myös meiltä!

Abloy Oy

Elektroniset lukitus­järjestelmät

Sähköisten lukkojen käyttö on helppoa ja ylläpito vaivatonta. Avainten uudelleensarjoitus onnistuu nopeasti, mikä lisää käyttäjäystävällisyyttä sekä turvallisuutta, jos avain esimerkiksi sattuu hukkumaan. Valikoimaamme kuuluu sekä ABLOY- että iLOQ-elektroniset lukitusjärjestelmät.

Abloy Oy  iLOQ Oy

Oven­sulkijat ja palosulku­järjestelmät

Ovensulkijalla varmistetaan, että ovi sulkeutuu kunnolla tai pysyy auki tarvittaessa. ABLOY-tuotevalikoimasta löytyy sekä piilo- että pinta-asenteisia ovensulkimia ja palonsulkujärjestelmiä.

ABLOY-palosulkujärjestelmien avulla kiinteistön turvallisuus kohenee huomattavasti.

Abloy Oy 

Ovi­automatiikka

ABLOY-oviautomatiikkatuotteet sisältävät erilaisia tuotteita kääntö- ja liukuoville. Meidän kauttamme saat esimerkiksi ABLOY-koneistot, -impulssilaitteet, -turvasensorit sekä monet muut tarvikkeet.

Abloy Oy

Kulun­hallinta

Kulunhallintajärjestelmän avulla voidaan kulkua ja sisäänpääsyä rajoittaa helposti kiinteistön tiloissa. ABLOY- ja iLOQ-järjestelmien lukituksen saa aukeamaan esimerkiksi koodilla tai kulkulätkällä, minkä lisäksi sisäänpääsyä on mahdollista rajoittaa vielä kellonajan mukaan.

 Iloq Abloy Oy

Kamera­valvonta

Kameravalvonnalla saadaan tehokkaasti lisättyä eri kohteiden turvallisuutta. Aseman Lukon valikoimiin kuuluu Celotronin ja Well Techin laadukkaat kameravalvontajärjestelmät, joista autamme löytämään sinun tai yrityksesi käyttötarkoitukseen sopivimman.

Celotron Oy Well Tech Oy

Ovipuhelin­järjestelmät

Erilaisia ovipuhelinjärjestelmiä on saatavilla kameralla tai ilman. Meiltä saat käyttöösi turvalliset ja helppokäyttöiset Comelit-ovipuhelinjärjestelmät.

Comelit

Portti­koneistot

Löydä tuotteet ovien ja porttien automatisointiin meiltä! Valikoimaamme kuuluu laadukkaat Sicutecin ja Marantecin tuotteet.

Ovitor Oy Sicutec Oy (Nice)

Poistumistie­ovien EXIT-ratkaisut

Exit-painikkeella ovi aukeaa helposti, mikä helpottaa sujuvaa liikkumista ja voidaan varmistaa, että oven avaaminen onnistuu erityisesti hätätilanteessa.

ABLOY EXIT -ratkaisut Exit-painike Ky

Sisustus­tuotteet

Meiltä löytyy myös ABLOY-sisustustuotteet! ABLOY-sisustustuotteiden valikoimaan kuuluu erilaiset kylpyhuonekäytön kestävät koukut, naulakot, hyllyt ja telineet.

Abloy Oy

Painikkeet ja vetimet oveen

Tyylikkäät ABLOY-ovenkahvat ja -vetimet viimeistelevät turvallisen lukkojärjestelmän ulkoasun. Valitse suosikkisi valikoimastamme!

Abloy Oy

Opasteet, ilmoitustaulut

Valikoimaamme kuuluu Versaalin laadukkaat opastekyltit ja ilmoitustaulut.

Versaali

Elektroniset porrasnäytöt

Taloyhtiöissä digitaalisen porrasnäytön avulla voidaan jakaa tietoa etänä moneen taloon, minkä lisäksi näytön muut ominaisuudet helpottavat asukkaiden arkea. Meiltä saat One4all-porrasnäytöt.

One4all

Myymälämme sijaitsee Sorinkadulla, aivan Tampereen keskustassa.

Tervetuloa tutustumaan!