Siirry sisältöön

ABLOY- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike Tampereella

Aseman Lukko Oy on jo yli 45 vuoden kokemuksella toimiva lukkoliike Tampereella. Olemme pirkanmaalainen perheyritys, joka on tunnettu hyvästä palvelusta ja laadukkaista tuotteistaan.

Meiltä löytyy osaamista kaikkiin lukitusalaan kuuluviin mekaanisiin ja sähköisiin lukitustöihin mukaan lukien oviautomatiikka ja kulunhallinta. Toimenkuvaamme kuuluu myös näiden järjestelmien suunnittelu, asennus, huolto ja ylläpito.

Asiakkaitamme ovat mm. teollisuus, rakennusala, kaupanala, kunnat, valtionvirastot ja -laitokset, yritykset sekä yksityisasiakkaat. Toimialueemme kattaa koko Pirkanmaan.

Laadukasta palvelua joka asiakkaalle

Toimintamme kivijalkana on henkilökunnan ammattitaito, tuotetuntemus, palvelualttius, nopeus, luotettavuus sekä yhteistyökyky. Pyrimme löytämään parhaan ratkaisun jokaiselle asiakkaallemme suunnittelemalla toimivia ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Teemme myös haastavia korjaustöitä. Korjaamme jopa vanhoja perinnelukkoja, jos talon alkuperäisilme halutaan ehdottomasti säilyttää ja lukon korjaaminen on mahdollista.

Klassinen mekaaninen lukko vai moderni sähköinen lukko?

Elektromekaanisten lukkojen suosio on kasvanut suuresti, mikä johtuu pitkälti lukkojen käyttäjäystävällisyydestä. Aseman Lukon asiantuntijat osaavat suositella juuri sinun kotiisi, taloyhtiöösi tai yrityksellesi sopivaa ratkaisua, oli se sitten perinteinen mekaaninen lukko tai kätevä sähköinen lukko.

Myymälämme sijaitsee Sorinkadulla, aivan Tampereen keskustassa.

Tervetuloa tutustumaan!